PEKERJA PEMBERSIHAN

GLOBAL DINAMIK SERVIS

View: 102

Location: Muar Johor

Category: Other

Industry:

Salary: View Detail

Loading ...

Job content

Description

- Melakukan semua aktiviti pembersihan yang diperlukan untuk membersihkan premis.
- Menyapu lantai, membasuh pinggan mangkuk, mencuci habuk, permukaan dan menggilap serta membasmi kuman peralatan dan bahan.

Company

Global Dinamik Servis komited dalam mengembangkan perniagaan khususnya dalam sektor pertanian dan pembinaan serta berdaya saing merebut peluang untuk pasaran yang lebih jauh. Syarikat mengharapkan belia sedia ada dapat menyumbang kepada kemajuan dan memberikan sumbangan buah fikiran serta idea baru untuk prestasi syarikat. Calon multitasking dan multilingual juga adalah digalakkan untuk memohon.

Berikut antara perniagaan yang dijalankan:
Pemborong sayur dan buah, fertigasi, pusat latihan kemahiran, pemborong air minuman dan jus, pembekal barangan perfileman dan penggambaran, pembekal kelapa dan santan segar, rumah tumpangan, membekal keropok lekor, perkhidmatan kertas kerja, konsultan pertanian, pusat latihan komputer dan pelbagai, ejenpembantu rumah, jualan kosmetik dan kesihatan, membina rumah hijau, saluran dan perparitan pertanian, ternakan, membekal peralatan pertanian, membekal benih semaian, kelengkapan bengkel, membersih kawasan ladang, membersih bangunan dan pejabat, membersih kawasan sekolah, membekal peralatan sukan, membekal pakaian seragam, membekal barang makanan sejuk beku, masakan dan kuih-muih, kerja pendawaian, kontraktor binaan dan kejuruteraan awam, membekal peralatan dan ubah suai pejabat dan rumah, kerja baik pulih dan lanskap, perkhidmatan pengangkutan lori 5 tan, membekal kanopi, kerja naik taraf jalan raya, membekal alat tulis, perabot, komputer, membekal pintu pagar besi dan awning, menanam dan menjual hasil pertanian, perparitan dan sungai, membe

-
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...